Ylva Skoogh

Ylva Skoogh är Senior Advisor/Partner på Integrate

Ylva är konsult specialiserad på affärsutveckling för värderingsdrivna företag och organisationer, strategisk kommunikation, företags/organisationers ansvar och hållbarhetsstategi. Hon kan också åta sig uppdrag som interim manager inom områdena hållbarhetsabete, marknad och kommunikation och som kursledare/moderator inom hållbarhet och företagsansvar.

Ylva har tidigare arbetat för IKEA och Åhléns och har bred erfarenhet av konsumentbeteende och varumärkesbyggande. På IKEA arbetade hon med att planera och starta upp varuhus i flera länder i Europa. Inom Åhléns ledde hon arbetet med förändring av varuhuskonceptet, ombyggnader av varuhus och med att ta fram ett nytt grafiskt program för Åhléns kedjan på 1990-talet.

Ylva är ekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en M.A. i Internationella Relationer från The Johns Hopkins University School of Advanced International Studies. Hon har gått på IHR och har även läst Social-Ecological Systems vid Stockholm Resilience Centre och Business Ethics, Corporate Responsibility och Marketing & Management in a Globalized World vid Stockholms Universitet.

Läs mer om Ylva på LinkedIn här.

 

Ylva Skoogh

Senior Advisor/Partner

+46(0)70- 788 09 30

 ylva.skoogh@integrate.se