Ny kurs om hållbarhet för kommunikatörer – Start 28 oktober

global-goals-4

Under 2015 genomförde vi en seminarieserie under rubriken ’Hållbarhet 2015’ som blev väldigt lyckad. Så här säger en av deltagarna:

”Seminarieserien Hållbarhet lärde mig otroligt mycket om varför alla företag behöver arbeta för hållbar utveckling. Den gav mig argument för och inspiration till hur vi kunde och kan fortsätta utveckla mitt företags CSR-arbete. Dessutom påverkade det mig personligen till att bli en ”bättre” konsument – med all kunskap man fick med sig är det omöjligt att inte ta ansvar och göra bättre val. Veronica Hjelte, Kommunikationschef på SKL Fastigheter:

Den kommer igen under hösten 2016 med namnet ’Hållbarhet 2016’. Vi kommer att ha med flera intressanta gästföreläsare varje gång.

Bekräftade föreläsare: 

Caroline Åberg, UNDP Nordic Office, Daniel Paska, Sustainability & Corporate Responsibility Program Manager på Ericsson, Martin Ottosson är kommunikationsstrateg och ansvarig för kommunikationen i Norra Djurgårdsstaden, Susanne Sweet – Associate Professor/Docent på Handelshögskolan i Stockholm, Viveka Risberg, Program Director på Axfoundation, Ewa Magnusson BoKlok (IKEA+Skanska), Biörn Riese, Senior Adviser och advokat Mannheimer Swartling, Diana Madunic, Ambassadör för hållbart företagande (CSR) på Utrikesdepartementet, Filippa Bergin – Hållbarhetschef för Storebrandskoncernen, Magnus Emfel, senior rådgivare inom hållbarekonomi på Världsnaturfonden (WWF), Per Olsson, forskare vid Stockholm Resilience Centre, Suzanne Lagerholm, kommunikationsdirektör ABB Sverige och Erika Svensson, ledarskapsutvecklare på chefsorganisationen Ledarna, Svante Axelsson  regeringens samordnare för initiativet Fossilfritt Sverige 2030.

DATUM & TID: 28 oktober 2016 – 10 februari 2017 , kl. 09.30 – 13.30
PLATS: Summit Skofabriken, Hornsbruksgatan 23, Stockholm

 

”Hållbarhet 2016 – en seminarieserie i fyra delar”, start 28 oktober 2016.

Läs mer och anmäl dig här!

 

Comments are closed.